Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία MSG s.a., με έδρα τη Δράμα, δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδικών μεταφορών, ανυψώσεων και logistics σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η MSG s.a. το 2015 συγχωνεύθηκε με την εταιρία «ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΑΙΤΑΝΙΔΗ» η οποία προσφέρει με αξιοπιστία και ασφάλεια τις υπηρεσίες της στο χώρο των ειδικών μεταφορών και ανυψώσεων εδώ και 50 χρόνια.

Η MSG s.a., αναγνωρίζοντας τις νέες ανάγκες στην αγορά σε έναν κόσμο που κινείται πιο γρήγορα από ποτέ, δραστηριοποιείτε στον τομέα παροχής υπηρεσιών Logistics δίνοντας έμφαση στην μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη και την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών μεταφοράς, αποθήκευσης και φύλαξης προϊόντων αναπτύσσοντας συνεχώς τις εγκαταστάσεις μας και το στόλο των οχημάτων μας.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σύγχρονα μηχανήματα και το αυστηρά εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό, με πολυετή γνώση και επαγγελματισμό είμαστε ασυναγώνιστοι στο χώρο μας. Η εταιρεία πλαισιώνεται από έμπειρους επαγγελματίες χειριστές και οδηγούς, κατόχους όλων των νόμιμων πτυχίων και αδειών, κατάλληλα εκπαιδευμένων για την διεκπεραίωση των εργασιών που απαιτούν υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Στον ιδιόκτητο στόλο μας συγκαταλέγονται ειδικά μεταφορικά οχήματα για κάθε τύπο μεταφοράς και διαθέτουμε γερανούς όλων των τύπων, (τηλεσκοπικούς, παπαγαλάκια, Κλαρκ) που εγγυώνται την ασφαλή ανύψωση, μεταφορά και εκφόρτωση παντός φορτίου.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις πιο δύσκολες ειδικές μεταφορές με αμεσότητα στην έκδοση αδειών ειδικής μεταφοράς και ανάληψη έργου μεταφοράς για μηχανήματα έργων, σκαφών αναψυχής, αγροτικών μηχανημάτων και τρακτέρ, οχημάτων, γερανών και κάθε είδους στατικών φορτίων με Ιδιαίτερο όγκο και βάρος.

Έχουμε συμβάλει στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της περιοχής της Βόρειας Ελλάδας (FHL ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΒΒΕΕ, ΙΔΕΗ, ΔΩΡΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, JUWI HELLAS, GENCO AE) βιομηχανίες μαρμάρου και ξύλου, εργασία σε φωτοβολταικά και αιολικά πάρκα και έργα όπως οι φυλακές στον Νικηφόρο Δράμας και το στήσιμο της Ονειρούπολης από την αρχή του θεσμού. Η MSG s.a. τα τελευταία χρόνια, έχει εξειδικευτεί στα περισσότερα έργα που σχετίζονται με την ανάπτυξη των ήπιων μορφών ενέργειας στην Ελάδα (Αιολικά Πάρκα, φωτοβολταϊκά πάρκα και φυσικό αέριο).

Βρείτε μας στο χάρτη.

Στοιχεία Επικοινωνίας


+30 25210 81286

ΒΙ.ΠΕ. Δράμας, τ.κ. 66100, Δράμα, Ελλάδα

ΑΦΟΙ ΓΚΑΝΗ Α.Β.Ε.Ε.

Αφοί ΓΚΑΝΗ Α.Β.Ε.Ε.