Ειδικές Μεταφορές

Αναλαμβάνουμε ειδικές μεταφορές, υπέρβαρα, υπερμεγέθη, ογκώδη εμπορεύματα παντός τύπου καθώς και ADR μεταφορές επικίνδυνων φορτίων.

Η εταιρεία MSG s.a. αποτελεί μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στο χώρο των ειδικών μεταφορών. Με πολυετή εμπειρία στις ειδικές μεταφορές και πάντοτε με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, οι επαγγελματίες που εργάζονται στην εταιρεία αναλαμβάνουν την ασφαλή διεκπεραίωση κάθε μεταφοράς με συνέπεια, υπευθυνότητα και σεβασμό.

Η εμπειρία που έχουμε συλλέξει μεταφέροντας υπερμεγέθη και ογκώδη φορτία σε τακτική βάση, καθιστά ικανή την MSG s.a. να σας βοηθήσει με όποιο μεταφορικό σχέδιο έχετε στο μυαλό σας.

Ο κύριος στόχος της MSGSA είναι η παροχή ποιοτικών, οικονομικών και ανταγωνιστικών υπηρεσιών με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και τη συνεχή βελτίωση μας.
Έχουμε φροντίσει άλλωστε να απασχολούμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με υψηλή επαγγελματική κατάρτιση και όλοι οι χειριστές μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα από το νόμο πιστοποιητικά, ενώ διαθέτουμε προηγμένο εξοπλισμό ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς για να ανταποκρινόμαστε σε κάθε τύπο μεταφοράς, από την πιο απλή έως την πιο δύσκολη, σε μήκος, πλάτος, ύψος και βάρος.

Έχουμε συνεργαστεί με επιτυχία με μεγάλες τεχνικές, μηχανικές και κατασκευαστικές εταιρείες, την ΕΛΑΣ και ειδικευόμαστε στις:

  Μεταφορές κατασκευών μεγάλων διαστάσεων και βάρους
  Μεταφορές και τοποθετήσεις ανεμογεννητριών σε αιολικών πάρκων
  Μεταφορές φωτοβολταϊκών
  Μεταφορές παντός τύπου χωματουργικών μηχανημάτων
  Μεταφορές δεξαμενών μεγάλων διαστάσεων
  Μεταφορά σιδηροτροχιών μεγάλου μήκους και βαγονιών τρένων
  Μεταφορές και ανυψώσεις σκαφών
  Μεταφορές αρμάτων
  Μεταφορές μετασχηματιστών
  Μεταφορές Πυλώνων
  Μεταφορές Πιάνων
  Μεταφορές Χρηματοκιβωτίων
  Μετεγκαταστάσεις εταιρειών

Η MSG s.a., 24 ώρες τη μέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της, εκτελώντας τις δικές σας ειδικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια

Βρείτε μας στο χάρτη.

Στοιχεία Επικοινωνίας


+30 25210 81286

ΒΙ.ΠΕ. Δράμας, τ.κ. 66100, Δράμα, Ελλάδα

ΑΦΟΙ ΓΚΑΝΗ Α.Β.Ε.Ε.

Αφοί ΓΚΑΝΗ Α.Β.Ε.Ε.